Κοτόπουλα Χαλκιδικής Καραγιαννάκης Α.Ε.

thumb_up 852 likes
rate_review 7 Reviews
favorite 14 favorites
Καπετάν Χάψα 53
570 01 Thérmi, Grekland
phone
Click to show phone
Request for information

Κοτόπουλα Χαλκιδικής Καραγιαννάκης Α.Ε. Company Information

Allmän information

Ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση το 1970 από τον Ανδρέα Καραγιαννάκη, έναν άνθρωπο με πλούσια εμπειρία στην πτηνοτροφία, που το έργο και το όραμά του σήμερα έχουν αναλάβει και εξελίσσουν τα δύο του παιδιά με τις ίδιες αξίες και τα υψηλά standards του ιδρυτή της.

Στελεχωμένη με ικανότατο επιστημονικό, τεχνικό και εργατοτεχνικό προσωπικό και έντονη δευτερογενή παραγωγή στην Β. Ελλάδα, η επιχείρηση έχει συντελέσει καθοριστικά στη βιομηχανική ανάπτυξη της περιοχής της Χαλκιδικής αλλά και στην ανάπτυξη της ελληνικής πτηνοτροφίας εν γένει.

Το πτηνοσφαγείο και το εργαστήριο τεμαχισμού πουλερικών της εταιρίας στη Γαλάτιστα της Χαλκιδικής στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 2.500τμ και εκτείνεται σε μια έκταση 40 στρεμμάτων, ενώ είναι πιστοποιημένο με σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με ΕΝ ISO 22000:2005. Η διαδικασία της παραγωγής είναι απόλυτα καθετοποιημένη μέχρι την παράδοση του έτοιμου προϊόντος στο κατάστημα πώλησης.

Το δίκτυο διανομής της εταιρίας φτάνει σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ παράλληλα η εταιρία αναπτύσσει την εξαγωγική της δραστηριότητα. Η A. Kαραγιαννάκης Α.Ε. Κοτόπουλα Χαλκιδικής, διαθέτει δική της σειρά φορτηγών-ψυγείων όλων των τύπων και κατηγοριών, εξασφαλίζοντας έτσι την άρτια και έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων από τον τόπο παραγωγής στον τόπο διάθεσης.

Καπετάν Χάψα 53 Thérmi

Öppettider
Parkering
Företaget har en parkeringsplats.
Phone number
+302310465470
Linki
Social Accounts
Nyckelord
Huvudkontor

Κοτόπουλα Χαλκιδικής Καραγιαννάκης Α.Ε. Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yellow Pages Network - it's simply and easy!
Add your company